Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah asuransi Kasehatan nyaeta asuransi nu nyertakeun sakabeh atawa bagian tina resiko jalma nu incurring expenses medis, nyebarkeun resiko leuwih angka nu gede ngarupakeun jalma. Ku estimasi resiko sakabeh expenses kasehatan tur sistem kasehatan ngaliwatan kolam renang resiko, hiji insurer bisa ngamekarkeun struktur keuangan rutin, kayaning a pajeg premium atawa sidik bulanan, nyadiakeun duit mayar keur kauntungan kasehatan dieusian dina asuransi teh perjangjian. benefit nu urusanna ku organisasi sentral kayaning agensi pamarentah, bisnis swasta, atanapi henteu-pikeun-kauntungan entitas. Numutkeun Association asuransi Kasehatan of America, asuransi kasehatan diartikeun "sinyalna nu nyadiakeun keur bayaran tina kauntungan salaku hasil tina panyakit atawa tatu. Ieu ngawengku asuransi keur karugian tina kacilakaan, expense medis, cacad, atawa maot teu kahaja na dismemberment" (pg. 225). A kawijakan asuransi kasehatan teh A kontrak antara hiji panyadia asuransi (e.g. hiji parusahaan asuransi atawa pamarentah) jeung hiji individu atawa / na sponsor nya (e.g. hiji dunungan atawa organisasi masarakat). kontrak tiasa renewable (e.g. taunan, bulanan) atanapi lifelong dina kasus asuransi swasta, atanapi jadi wajib pikeun sakumna warga dina kasus rencana nasional. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Jinis jeung jumlah waragad kasehatan anu bakal katutup ku panyadia asuransi kasehatan anu dieusian dina tulisan, dina kontrak anggota atawa "Bukti sinyalna" brosur leutik keur asuransi swasta, atanapi dina kawijakan kasehatan nasional pikeun asuransi umum. A kawijakan asuransi kasehatan teh (AS husus) nu disadiakeun ku hiji rarancang ERISA timer dibiayaan dunungan-disponsoran. parusahaan umumna advertises yen aranjeunna gaduh salah sahiji pausahaan asuransi badag. Sanajan kitu, dina hal ERISA, eta parusahaan asuransi "teu kalibet dina polah tina asuransi", maranehna ngan administer eta. Ku alatan eta, rencana ERISA henteu tunduk kana hukum nagara. rencana ERISA diatur ku hukum federal di handapeun yurisdiksi sahiji Departemen AS Tenaga Kerja (USDOL). Mangpaat husus atawa rinci sinyalna anu kapanggih di Plan Ringkesan Pedaran (SPD). Banding kudu ngaliwatan parusahaan asuransi, teras ka Dunungan urang Plan Fiduciary. Mun masih diperlukeun, kaputusan Fiduciary urang bisa dibawa ka USDOL pikeun nempoan pikeun ERISA minuhan, lajeng berkas gugatan di pangadilan federal. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah